برخی از مصوبات و قوانین مرتبط با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد

دانشجویان محترم کارشناسی ارشد دانشکده برق و کامپیوتر،

با سلام و احترام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان گرامی و خانواده‎های محترم. در شرایط خاص جاری ناشی از شیوع ویروس کرونا، جلسات متعددی در دانشگاه و دانشکده تشکیل شده است که به اختصار برخی از مواردی که مرتبط با دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد است، به اطلاع می‌رسد. لطفا برای کسب اطلاعات به‎روز، همواره ایمیل دانشگاهی و سایت دانشگاه و دانشکده را چک نمایید. با عرض پوزش، در ادامه برخی از مصوبات و قوانین تحصیلات تکمیلی دانشگاه و توضیحات مربوط به آن، خدمت‌تان ارائه می‌شود. اصولا جملاتی که قوانین را بیان می‌کند، خشک و بی‌روح است. ضمن عذرخواهی، دانشجویان گرامی مطمئن باشند که در تمام جلسات و در تمام قوانین تصویب‎شده، حفظ سلامتی دانشجویان گرامی، به عنوان اولویت اول، مد نظربوده است، همچنین سعی شده است راه‎کارهای اجرایی ارائه شود. بنابراین، لطفا قوانین و مصوبات را با لطافت خودتان مطالعه بفرمایید!

1- مقرر شد دانشجويان كارشناسي ارشد بتوانند در نيم‌سال دوم 98-99 نسبت به حذف يك يا دو درس خود، در زمان حذف اضطراري اقدام نمايند، مشروط به اينكه تعداد واحدهاي باقي‌مانده آنها كمتر از 6 واحد نشود. زمان حذف اضطراري متعاقبا" تعيين و اطلاع رساني خواهد شد.

تبصره: پيشنهاد شد شهريه درس (دروسي) كه دانشجوي شهريه‌پرداز از طريق اين مصوبه اقدام به حذف آن (آنها) مي‌نمايد عودت گردد. ضروري است مجوز قانوني لازم در اين خصوص اخذ شود.

2- با تمديد مهلت دفاع از پايان‌نامه‌هاي كارشناسي ارشد دانشجويان ورودي ترم اول 96-97 جهت دانش‌آموختگي در نيم‌سال دوم 98-99 تا روز 31 شهريورماه 1399 موافقت شد. زمان‌بندي‌هاي مربوطه از جمله فرصت ارائه پايان‌نامه و فرم تكميل شده مجوز دفاع به دانشكده، بر اساس اين تاريخ تنظيم و تطبيق مي‌شود.

بر این اساس، شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده برق و کامپیوتر، با لحاظ جمیع شرایط، زمان‎بندی زیر را اعلام نمود:

آخرین مهلت تحویل پایان‎نامه، بدون کسر نمره: پانزدهم تیرماه 1399

از شانزدهم تیرماه، تحویل پایان‎نامه مشمول کسر نمره می‌شود (هر هفته تاخیر، نیم‌نمره کسر از پایان‌نامه)

آخرین مهلت تحویل پایان‎نامه با کسر دو نمره‎ای: پانزدهم مردادماه 1399

تبصره: دانشجویان گرامی کارشناسی ارشد ورودی 97، که قصد دفاع در ترم چهارم خود را دارند، می‎توانند تا تاریخ پانزدهم مردادماه 1399، بدون کسر نمره، پایان نامه خود را تحویل نمایند.

جزییات بیشتر روند انجام دفاع را در ادامه و در بند 4 مطالعه نمایید.

3-  مقرر شد در شرايط خاص، تقاضاي حذف كامل نيم‌سال تحصيلي جاري بدون احتساب در سنوات براي دانشجويان تحصيلات تكميلي (به جز دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي ترم اول 96- 97 موضوع بند 2) كه با دلايل و مستندات كافي تقاضاي خود را ارائه نمايند ابتدا در دانشكده و سپس در كميته منتخب تحصيلات تكميلي دانشگاه بررسي و تصميم‌ گيري شود.

اصولا این بند، بیشتر در مورد دانشجویانی سنخیت دارد که در مرحله آموزشی (گذراندن درس‎ها) هستند. به هر حال، چنانچه متقاضی حذف نیم‎سال جاری هستید، لطفا درخواست خود را به همراه مستندات مربوط به همین ایمیل (ece_grad_coordinator@of.iut.ac.ir) ارسال نمایید تا مراحل یاد شده (طرح در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده و سپس کمیته منتخب تحصیلات تکمیلی دانشگاه) شروع و تصمیم‎ گیری شود.

4) تاييد و تاكيد شد در شرايط فعلي تا زماني كه فعاليتهاي آموزشي دانشگاه بصورت مجازي دنبال مي‌شود، برگزاري دفاع از پایان ‎نامه‎ها بصورت كاملا الكترونيكي بر اساس دستورالعمل اجرايي پیوست انجام شود.

بنابراین، لطفا به دقت فایل پیوست (دستورالعمل برگزاری جلسات دفاع به صورت الکترونیکی) را مطالعه و بر اساس آن اقدام نمایید. همچنین با سرکار خانم نادعلیان، کارشناس دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده از طریق ایمیل nadealianz@yahoo.com  برای هماهنگی امور مربوط به دفاع از پایان ‎نامه در ارتباط باشید.

5) دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 97 که به هر دلیلی (مرخصی، فرصت مطالعاتی، حذف ترم و ...) پروپزال پایان‎نامه کارشناسی ارشد خود را در سامانه درس LMS بارگذاری نکرده‌اند، حداکثر تا 10 خرداد 1399 به این مهم اقدام نمایند تا مراحل داوری و تایید پروپزال‎شان انجام شود. در این مورد نیز در صورت نیاز با سر کار خانم نادعلیان، کارشناس دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده،  از طریق ایمیل nadealianz@yahoo.com   در تماس باشید.

تحت نظارت وف ایرانی