Jump to Navigation

آخرین اخبار، اطلاعات، فرم ها و قالب های مربوط به تحصیلات تکمیلی در وب سایت جدید دانشکده

قابل توجه دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده برق و کامپیوتر
با توجه به اینکه از این پس بخش مربوط به تحصیلات تکمیلی وب سایت قدیمی دانشکده به روز رسانی نمی شود و به زودی از سرویس خارج خواهد شد، لطفا اخبار، اطلاعات، فرم ها و قالب های مربوط به تحصیلات تکمیلی را صرفا از وب سایت جدید دانشکده دریافت نمایید. بدین منظور در منوی «آموزشی»، گزینه «تحصیلات تکمیلی» را انتخاب نمایید و در قسمت «فرم ها» یا «مشاهده همه فرم ها» فایل های مورد نیاز خود را دریافت کنید. آخرین نسخه فرم ها در این قسمت بارگذاری شده اند.
لطفا اگر فرم مورد نیاز خود را نیافتید (یا ایرادی در هر یک از فرم ها مشاهده نمودید)، به ایمیل ها یا وب سایت قدیمی مراجعه نکنید، فقط مشکل را (از طریق ایمیل) به سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشکده اطلاع دهید.
خلاصه اینکه هرگاه به فرمی نیاز داشتید همان موقع آخرین نسخه آن را از وب سایت جدید دانشکده دریافت و چاپ کنید.

News | by Dr. Radut

ارتقاء امنیت وب با وف بومی آسپا-وف