تعیین استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد

دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ورودی 1400

با سلام و آرزوی سلامتی و تبریک مجدد بابت ورود به مقطع کارشناسی ارشد،

۱- امید است در این مدت کوتاه، تا حدی به فضای دانشگاه و دانشکده آشنا شده باشید، هرچند به صورت مجازی. در سالهای حضوری جلسه معارفه و همین‌طور انتخاب استاد راهنما با تاخیر بیشتری نسبت به زمان ورود دانشجویان برگزار می‌شد. ولی امسال مجبوریم مراحل مختلف را با فشردگی بیشتری برگزار کنیم.

۲- انشالا در هفته آینده جلسه معارفه‌ای به صورت مجازی خواهیم داشت. در این جلسه با دانشکده و قوانین کلی مقطع کارشناسی ارشد و همچنین نحوه انتخاب استاد راهنما آشنا خواهید شد.

۳-توجه داشته باشید که انتخاب استاد راهنما با توجه به ظرفیت اعلامی هر استاد برای دوره روزانه و نوبت دوم (شبانه) است. با توجه به بالاتر بودن تعداد دانشجویان پذیرفته شده نوبت دوم نسبت به آمار درخواستی، این دانشجویان می‌توانند علاوه بر استادان دارای ظرفیت نوبت دوم، برای راهنمایی دوره کارشناسی ارشد با تمامی استادانی که فقط ظرفیت روزانه داشته‌اند، هم مکاتبه کرده ویا تماس بگیرند.

۴- برای تعیین استاد راهنما هر دانشجو جدول اولویتی شامل نام تمامی استادان راهنما در گرایش را به ترتیب اولویت پر می‌کند. استاد راهنما هم جدولی شامل نام دانشجویان بر اساس اولویت پر می‌کنند.  چنانچه نام یک استاد (A)  اولویت اول یک دانشجو (M) باشد و نام دانشجو (M)  هم اولویت اول استاد (A) باشد، قطعا راهنمایی دانشجوی M با استاد A خواهد بود، در سایر حالات تضمینی برای اختصاص اولویت اول وجود ندارد.

تخصیص اولیتهای دوم و سوم و ...  استاد راهنما با اجرای یک الگوریتم، با در نظر گرفتن اولویت سایر دانشجویان و استادان انجام خواهد شد و بسیار محتمل است پس از اجرای الگوریتم استاد راهنمای اختصاص یافته، استاد راهنمای اول انتخابی دانشجو نباشند، از این رو لازم است هر دانشجو اسامی تمامی استادان گرایش را به دقت بر اساس اولویت موردنظر پر کنند، در غیر این صورت بنا بر ضرورت، جدول بنا بر معیارهای تحصیلات تکمیلی پر خواهد شد.

۵- جدول استادانی که برای هر گرایش ظرفیت اعلام کرده‌اند، در ادامه آمده است.

۶-جلسه معارفه گروه پس از جلسه معارفه عمومی تشکیل خواهد شد.

جزییات جلسه از نظر محیط برگزاری و زمان آن پس از تایید نهایی اعلام خواهد شد.

۷-   مهلت پر کردن جداول اولویت: جمعه 12 آذر
ثبت نام مقدماتی ترم بعدی یکشنبه  21 و دوشنبه  22 آذر خواهد بود. لازم است قبل از این تاریخ استاد راهنمای هر دانشجو قطعی شده باشد.

۸- در صورت هرگونه اشکال یا درخواست در کل دوره تحصیل، صرفا از سامانه تیکت در آدرس tkt.iut.ac.ir استفاده نمایید.

ظرفیت اساتید برای ارشد

تحت نظارت وف بومی