موسسه مهندسان برق و الکترونیک
(Institute of Electrical and Electronics Engineers)
که به اختصار آی تریپل ایی (IEEE) نامیده می شود بزرگترین موسسه حرفه‌ای دنیا و محلی برای تبادلات علمی و فنی در زمینه های مختلف مهندسی برق و کامپیوتر و (حتی مکانیک در شاخه های مشترک با برق نظیر رباتیک و اتوماسیون صنعتی) است.
یکی از زیر بخش های مهم این موسسه شاخه دانشجویی است که به منظور آشنایی دانشجویان مهندسی با مسائل حرفه ای و پرورش مهارت های بین فردی آنها ایجاد شده است. شاخه دانشجویی IEEE در تمامی دانشگاه های معتبر دنیا شعبه دارد و افتخار دانشکده برق و کامپیوتر صنعتی اصفهان اینست که پس از 18 سال فعالیت مستمر، شاخه دانشجویی IEEE صنعتی اصفهان برای چند سال متوالی به عنوان برترین و فعالترین شاخه دانشجویی در کشور برگزیده شده است.

اهداف اصلی شاخه دانشجویی IEEE به شرح زیر است:
1) برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مفید علمی و مهارتی برای دانشجویان،
2) ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان،
3) همکاری در جهت ارتقا سطح آموزشی دانشجویان

کمیته مدیریت شاخه دانشجویی IEEE در صنعتی اصفهان از میان دانشجویان (عموما تحصیلات تکمیلی یا دانشجویان سال آخر) انتخاب می‌شود که بیشترین تلاش خود را در راستای ارتقای علمی و حرفه ای دانشجویان انجام خواهد داد. ما در شاخه دانشجویی IEEE برای یادگیری، همکاری و نوآوری جمع شده‌ایم و تمامی پروژه‌ها و فعالیت های دانشجویی IEEE طبق دستورالعمل‌های رسمی طراحی و حمایت می‌شوند.