موسسه‌ی ای‌سی‌ام (Association for Computing Machinery) یکی از بزرگترین و مهمترین انجمن‌های دنیاست که هدفش رواج دادن محاسبات نوین و الگوریتمهاست. برای این کار برنامه‌های متنوعی توی سراسر دنیا اجرا میکنه، مثلا برگزاری سمینارهای به‌روز، ارسال مجله‌های معتبرش به سراسر دنیا، برگزاری مسابقات متفاوت و پشتیبانی از شاخه‌های دانشجویی ای‌سی‌ام که خوشبختانه دانشگاه ما هم یکیش رو داره :)

شاخه_دانشجویی_ACM دانشگاه صنعتی اصفهان دو سالی هست که ثبت جهانی شده و با برنامه‌های متنوع مثل برگزاری کلاس، کارگاه، مسابقه و ... تلاش میکنه دانشجو‌ها رو با الگوریتم و موضوعات کامپیوتری مهم دیگه بیشتر آشنا کنه و جو حل مسئله رو در بینشون زنده نگه داره. شاخه‌ی ما داره تلاش میکنه که فعالیت‌هاش رو روز‌به‌روز گسترش بده که البته به کمک و همکاری شماها هم خیلی نیاز داره.

مسابقه ACM ICPC یک مسابقه‌ی علمی و در عین حال پرشور و هیجانه که معتبرترین مسابقه‌ی برنامه‌نویسی دانشجویی دنیا محسوب میشه. این مسابقه در سطح جهانی برگزار میشه که برای ورود به اون تیم‌ها باید در مسابقات منطقه‌ای مقام بیارن که تهران هم یکی از این منطقه‌هاست.

روند این مسابقات این طوریه که تیم‌های سه نفره در مسابقه شرکت می‌کنن، چند سوال الگوریتمی و ریاضی‌طور در اختیارشون قرار می‌گیره و خودشون رو برای چند ساعت پر از هیجان، همکاری، هم‌فکری و رقابت آماده می‌کنن. اگر سوالی رو بتونن حل کنن بادکنک:balloon: مربوط به اون سوال رو دریافت می‌کنن و تیمی که بادکنک بیشتری بدست بیاره، امتیاز و رتبه بهتری می‌گیره :). هیجان جایی به اوج خودش میرسه که یک ساعت آخر، تابلوی نتایج قفل میشه و هیچ‌تیمی نتایج تیم‌های دیگه رو نمیفهمه و تیم‌ها حداکثر تلاش خودشون رو می‌کنن تا از رقبا پیش بیفتن. در همین مدت زمان کم ممکنه نتایج به کلی عوض بشه. استرس و هیجان غوغا می‌کنه و شرکت‌کنندگان بی‌صبرانه منتظر آخرین داوری‌ها می‌مونن. بعد از اتمام مسابقه، پرهیجان ترین و چالش‌برانگیزترین قسمت برنامه که همون ترکوندن بادکنک‌هاست آغاز میشه و بچه‌ها با قدرت تمام این مرحله از مسابقه رو به انجام می‌رسونن! در نهایت هم به تیم‌های برتر جایزه‌ تعلق می‌گیره :gift: و چند تیم اول هم جواز حضور توی مسابقات جهانی رو کسب میکنند.

بچه‌ها و تیم‌های دانشگاه ما هم هرسال برای کسب نتیجه‌ی خوب توی مسابقات منطقه‌ای در طول سال تلاش میکنن، کد میزنن و کانتست‌(مسابقه)های تمرینی زیادی میدن. شاخه‌ی ما هم توی این راه فعالیت‌های زیادی میکنه مثل برگزاری کانتست‌های تمرینی و آمادگی مسابقات، برگزاری کلاس آمادگی برای دانشجویان صفری :)‌ و مهم‌‌تر از همه هم برگزاری مسابقه ای‌سی‌ام داخلی که هرسال با شور و هیجان خاصی برگزار میشه.
در نهایت هم باید بگیم که ICPC فقط یه مسابقه نیست، مهارت‌های حل مسئله و کار تیمی که برای این مسابقه کسب میشه توی همه‌ی کارهایی که انجام میدیم کمکمون میکنه و توی طرز فکرمون تاثیرات مثبت زیادی میذاره، دلیلش هم اینه که هرکاری که میکنیم چیزی نیست مگر مجموعه‌ای از مسائل که باید حل کنیم که خب این مهارت‌هارو توی این‌جور مسابقات یاد میگیریم :)
راه‌های ارتباطی:
آدرس کانال تلگراممون @acmiut