اعطای جايزه آموزشي دکتر جبه دار به عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بخش ایران، جایزه آموزشی دکتر جبه دار در سال 1397 را به دكتر علي محمد دوست حسيني، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان اعطاء کرد.

این جایزه با عنوان جایزه تعالی آموزشی استادان مهندسی برق کشور و با  نام «جایزه دکتر جبه‌دار» هرساله توسط انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بخش ایران به استادان برتر این رشته اعطاء می گردد.

این انجمن جایزه دکتر جبه دار در سال 1397 خود را به دكتر علي محمد دوست حسيني، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان اعطاء کرد.

دکتر پرویز جبه دار مارالانی، اولین چهره ماندگار مهندسی برق کشور، عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشگاه تهران است.

انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بزرگ‌ترین انجمن فنی و حرفه‌ای دنیا محسوب می‌شود که به‌ منظور ارائه خدمات به متخصصانی که در تمام زمینه‌های برق، الکترونیک وکامپیوتر و حوزه‌های مرتبط علم و فناوری مشغول به فعالیت هستند، تاسیس شده است.

قدمت این انجمن به سال ۱۸۸۴ میلادی یعنی هنگامی که الکتریسیته به یکی از پدیده‌های اثرگذار زندگی بشر تبدیل شد، بازمی‌گردد.