دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان، از بدو تاسیس دانشگاه و به مدت بیش از چهار دهه همواره پذیرای برجسته ترین دانشجویان و برگزیدگان کنکور سراسری بوده است. این دانشکده در طول فعالیت موثر خود، به طور پیوسته در حال گسترش کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه در زمینهی تعلیم و تربیت دانشجویان در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی بوده است. در حال حاضر در همه گرایشهای مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، ارشد و دکترای تخصصی و در رشته مهندسی پزشکی- بیوالکتریک در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو دارد.
دانش آموختگان این دانشکده در سه بخش تامین نیروی مهندسی برای صنعت استانی و ملی، مدیریت های کلان کشوری، و تامین اعضای هیات علمی فرهیخته برای سایر دانشگاه های کشور، در زمره موفق ترینها در بین دانشگاههای کشور بوده است. همچنین در بعد بین الملل نیز دانش آموختگان این دانشکده در بخش صنعت در شرکت های عظیم سه قاره، همچون اینتل، برادکام، گوگل، ABB، زیمنس، تویوتا و میتسوبیشی و در بخش دانشگاهی در معتبرترین دانشگاه های دنیا نظیر جورجیاتک، میشیگان و آلبرتا به عنوان عضو هیات علمی و پژوهشگر مشغول به کار هستند. تاسیس و گسترش پژوهشکدههای مطرح در سطح کشور توسط دانش آموختگان این دانشکده، نظیر پژوهشکده فناورای اطلاعات (رادار)، پژوهشکده اویونیک، و امینت شبکه (آپا) از جمله افتخارات دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان است.
فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر توسط بيش از 70 عضو هیئت علمی سرپرستی می شود و خوشبختانه از چهار سال گذشته تاکنون، امکان حمایت و میزبانی از محققین پسا دکتری به منظور گسترش فعالیتهای تحقیقاتی مرتبط در دانشکده فراهم شده است. در حال حاضر دانشکده میزبان حدود 1800 دانشجو در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر و مهندسی پزشکی-بیوالکتریک مشغول به تحصیل می باشند. دانشکده با بیش از 40 آزمایشگاه آموزشی و 30 آزمايشگاه پژوهشي با امکانات بروز این آزمایشگاه ها در زمینه های آموزشی و پژوهشی سیستمهای مخابراتی، شبکه های مخابراتی، آنتن و مایکروویو، میکرو الکترونیک، الکترونیک قدرت، ماشینهای الکتریکی و درایو، کنترل، نرم افزار، معماری، هوش مصنوعی و رباتیک و همچنین بیوالکتریک فعال هستند.