دانشجویان عزیزی که نیاز به اصلاح ثبت‌نام دارند می‌توانند با ارسال تیکت در سامانه پشتیبانی دانشگاه بخش "دانشکده برق و کامپیوتر:: آموزش کارشناسی:: استثنائات ثبت‌نام"، با اولویت بر اساس تعداد واحد اخذ شده در ترم جاری یا فارغ‌التحصیلی اخذ نوبت مشاوره نمایند. درخواست شما لازم است شامل موارد زیر باشد. همچنین دانشجویانی که در آزمایشگاه‌های شامل ظرفیت تمایل به ثبت‌نام دارند درخواست خود را از طریق سامانه جهت بررسی می‌توانند ارسال فرمایند.

دانشجوی عزیز، با توجه به اینکه تعداد زیادی از درخواست‌های استثنا به اشتباه ارسال شده و جواب مشابه دارد، خواهشمند است قبل از اقدام به ارسال استثنا موارد زیر را مطالعه فرمایید. اگر هر دانشجوی دانشکده فقط یک درخواست استثنا اشتباه ارسال نماید، بیش از ۱۰۰۰ درخواست وجود دارد که مانع پاسخگویی مناسب به استثناهای واقعی می‌گردد. از همکاری دانشجویان عزیز صمیمانه سپاسگزارم. در ادامه راهنمای کنترل‌های مختلف را می‌توانید ملاحظه فرمایید.

دانشجویان عزیزی که نیاز به اصلاح ثبت‌نام دارند می‌توانند با ارسال تیکت در سامانه پشتیبانی دانشگاه بخش "دانشکده برق و کامپیوتر:: آموزش کارشناسی:: استثنائات ثبت‌نام"، با اولویت بر اساس تعداد واحد اخذ شده در ترم جاری یا فارغ‌التحصیلی اخذ نوبت مشاوره نمایند. درخواست شما لازم است شامل موارد زیر باشد.

- راهنمای ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد

- درس سیستم‌های رادار توسط آقای دکتر تابان در ترم ۴۰۲۱ ارائه می‌شود. (۲۶ شهریور)

- درس کنترل توان راکتیو توسط آقای دکتر حمزه در ترم ۴۰۲۱ ارائه می‌شود. (۲۵ شهریور)

دانشجویان عزیز می توانند در روزهای یکشنبه، ۲۶ شهریور ماه، و دوشنبه، ۲۷ شهریور ماه، از ساعت ۹ الی ۱۰ با تماس تلفنی یا از ساعت ۱۰ الی ۱۱ با مراجعه حضوری با استاد مشاور گرایش پذیرفته‌شده جهت اخذ واحد مشورت و ثبت‌نام ایشان توسط استاد مشاور تائید گردد.