با همکاری دانشکده برق و کامپیوتر و دانشکده فیزیک، دومین گردهمائی همکاری دانشگاه‌های ایران با آزمایش سی‌ام‌اس (CMS) در سرن در تاریخ 13 و 14 اسفندماه برگزار می گردد

با عضویت دانشگاه صنعتی اصفهان در آزمایش سی.ام.اس در شهریورماه ۱۳۹۸(لینک خبر)، این دانشگاه دومین گردهمایی از سری نشست‌های همکاری ایران با سرن را برگزار می‌نماید (لینک نخستین همایش). از اهداف این نشست ایجاد و گسترش همکاری با متخصصین داخل کشور، به منظور پیشبرد هرچه بهتر پژوهش‌های علمی و امر آموزش در ارتباط با سرن است. در همین راستا، معرفی فعالیت‌های مرتبط با الکترونیک آشکارسازها و فن‌آوری اطلاعات و فیزیک ذرات به صورت کارگاه در برنامه گنجانده شده است. این برنامه دربرگیرنده بخش‌های آموزشی تئوری و عملی برای دانشجویان علاقمند می‌باشد.

- برگزار کنندگان دانشکده برق و کامپیوتر و دانشکده فیزیک

- زمان برگزاری 13 و 14 اسفند 98

- مهلت ثبت نام تا 5 اسفند ماه 98

-اطلاعات بیشتر و ثبت نام در وبسایت گردهمایی: https://indico.cern.ch/e/Isfahan2020

از همه علاقه مندان دعوت می گردد که در این گردهمایی شرکت نمایند.