رتبه پنجم مسابقات روبوكاپ ژاپن

تيم دانشگاه صنعتي اصفهان رتبه پنجم مسابقات روبوكاپ ژاپن را كسب كرد

ه گزارش ايرنا، روابط عمومي دانشگاه صنعتي اصفهان روز شنبه اعلام كرد: تيم رباتيك اين دانشگاه در مجموع در جايگاه پنجم تيمي رقابت هاي روبوكاپ 2017 ژاپن قرار گرفت.
در اين دوره از رقابت ها كه با حضور كشورهايي همچون آلمان، امريكا، ژاپن، برزيل، پرتغال و هند در شهر ناگوياي كشور ژاپن برگزار شد، تيم رباتيك شبيه سازي سه بعدي دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان با نام 'AIUT3D 'پس از چند دور مسابقه به مقام پنجم اين رقابت ها دست يافت.
تيم ' UTAustinVilla ' امريكا همچون سال گذشته موفق به كسب عنوان نخست اين رقابت ها شد و تيم هايي از كشورهاي آلمان، ژاپن و امريكا نيز عناوين دوم تا چهارم اين رقابت ها را به خود اختصاص دادند.
همچنين در بخش چالش فني مسابقات روبوكاپ 2017 ژاپن، تيم رباتيك شبيه سازي سه بعدي دانشكده مهندسي برق وكامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان پس از تيم هايي از امريكا و آلمان، عنوان سوم اين بخش از مسابقات را به خود اختصاص داد.
تيم رباتيك شبيه سازي سه بعدي دانشگاه صنعتي اصفهان (AIUT3D) متشكل از سيد نويد حسيني ايزدي، مهدي تاجمير رياحي، سيد يعقوب اشكوفراز، محمد روشن ضمير و مهدي عباسي سورشجاني به سرپرستي دكتر مازيار پالهنگ در اين دوره از رقابت ها شركت كرد.
مسابقات ربوكاپ كه در زمينه دانش رباتيك و هوش مصنوعي است توسط فدراسيون بين‌المللي ربوكاپ هر ساله برگزار مي شود.
اين نام برگرفته از كلمات ' Robot Soccer ' (مسابقه فوتبال ربات) و ' World Cup ' (جام جهاني) است.
هدف نهايي از اين مسابقات كه سال 1997 نخستين دوره آن برگزار شد، اين است كه در سال 2050 تيم ربات هاي انسان نما در برابر تيم برنده جام جهاني بر اساس قوانين فيفا بازي كند.
بيست و يكمين دوره اين دوره از رقابت ها در 2 بخش دانش آموزي و دانشجويي از سوم تا هشتم مرداد امسال برگزار شد.
در مسابقات امسال سه هزار شركت كننده و يكهزار و 200 ربات از 50 كشور و مهمترين تيم‌هاي رباتيك جهان از جمله آلمان، آمريكا، ژاپن، پرتغال، هلند، مكزيك، چين، كره جنوبي، انگليس، برزيل، تركيه و ايران حضور داشتند.