دومین کنفرانس ملی اویونیک 14 و 15 بهمن ماه 1393 برگزار خواهد شد.

دومین کنفرانس ملی اویونیک
14 و 15 بهمن ماه 1393 - دانشگاه صنعتی اصفهان

دومین کنفرانس ملی اویونیک به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان، سازمان صنایع هوایی و همچنین حمایت دانشگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور در تاریخ 14 و 15 بهمن ماه 1393 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد. کنفرانس اویونیک هر 2 سال یکبار و به صورت ملی برگزار می‌گردد. در این کنفرانس، مقالات نوآورانه مرتبط با زمینه مهندسی اویونیک (برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت‌افزار و نرم‌افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی) در قالب فرمت ارائه شده مقالات مورد بررسی قرار گرفته و پس از تایید کمیته علمی ارائه خواهند شد. ضمنا در انتهای این کنفرانس از مقاله برتر و همچنین بهترین مقاله دانشجویی با اهدای جوایز نفیسی تقدیر به عمل خواهد آمد. مجموعه کامل مقالات این کنفرانس علاوه بر چاپ و انتشار، در تمامی مراجع علمی کشور نمایه خواهد شد. لذا از تمامی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان در حال پژوهش در حوزه‌های مرتبط با زمینه برق و الکترونیک‌ هوانوردی (اویونیک) دعوت می‌گردد تا با ارائه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی خود در این کنفرانس مشارکت به عمل آورند.

در کنار حضور متخصین مطرح داخلی و خارجی به عنوان سخنرانان کلیدی، کارگاه‌های آموزشی جانبی نیز جهت آشنایی هرچه بیشتر شرکت‌کنندگان با مباحث مرتبط با مهندسی اویونیک برگزار خواهد شد. همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان در حاشیه این همایش برپا می‌گردد. امید است این همایش، زمینه همگرایی بیشتر صنایع و دانشگاه‌های بزرگ کشور را ایجاد نموده و بستری جهت ارتقاء علمی کشور و تمرکز بیشتر پژوهشگران مهندسی برق به حوزه مهندسی اویونیک گردد.

لازم به ذکر است کمیته علمی کنفرانس از مقالات زبان لاتین حمایت ویژه ای یه عمل خواهند آورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به http://icas.iut.ac.ir/fa مراجعه نمایید.