نزدیک به سی سال از تاسیس رشته کامپیوتر در دانشگاه صنعتی اصفهان می‌گذرد. در طول این سال ها فارغ التحصیلان این دانشکده نشان داده اند که مهارت های لازم برای پذیرش شغل های کلیدی در کشور را کسب کرده و نیز در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های معتبر داخل و خارج کشور بسیار موفق بوده‌اند. تلاش استادان در آموزش معطوف به همگام بودن با تغییرات سریع فناوری در دنیا در این حوزه بوده و پژوهش‌ها نیز در حوزه های نوین نرم افزار، امنیت و محرمانگی، مدیریت داده‌ها، الگوریتم‌ها، شبکه‌های کامپیوتری و حوزه های مرتبط با صنعت در استان و کشور صورت می‌گیرد. دانشجویان در محیطی پویا و فعال می توانند از فرصت فعالیت‌های بین رشته‌ای در دانشگاه صنعتی نیز بهره ببرند و مهارت های کلیدی برای کار یا ادامه تحصیل را کسب نمایند.