دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان در۲ رشتهی مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش کارشناسی می‌نماید. هدف از برگزاری این دورهها، تربیت نیروهای کارشناسی متخصص با تأکید بر ایجاد زمینه‌های قوی در ریاضیات، علوم پایه، علوم مهندسی و طراحی مهندسی است. طراحی دوره‌های کارشناسی منطبق بر برنامه‌های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، هر چند در مواردی به منظور ‌همگام بودن با آخرین تحولات علمی، در عین سازگاری با چارچوب مصوب وزارت عتف، محتوای دوره‌ها غنی‌تر شده است.

در برنامه‌های تدوین شده برای گرایش‌های مختلف مهندسی برق و کامپیوتر بر آموزش صحیح و اصولی مهندسی که پایه‌ی تحولات در فناوری‌های مرتبط است تاکید شده است. این برنامه طوری طراحی شده است که هر دو گروه دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و انجام فعالیت‌های پژوهشی را دارند یا علاقه‌مند به فعالیت‌های صنعتی هستند آموزش‌های لازم را از مفاهیم، اصول و مهارت‌های پایه کسب کنند. وجود آزمایشگاه‌های آموزشی مجهز باعث شده است که دوره‌های ارائه شده تلفیقی از مفاهیم نظری و مهارت‌های عملی را به دانشجو عرضه کند.